Política 22/04/2013

Valenciano afirma que les primàries al PSOE seran quan interessi electoralment el partit

Apunta que es podrien fer després de les eleccions europees del 2014

Efe
1 min

BarcelonaLa vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, ha negat aquest dilluns que hi hagi debat sobre primàries en el seu partit i "molt menys" sobre la successió d'Alfredo Pérez Rubalcaba com a líder. Ha insistit que la data de la seva celebració es decidirà en funció dels interessos electorals dels socialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Valenciano, acompanyada pel diputat basc Ramón Jáuregui, ha comparegut en roda de premsa a la seu madrilenya del carrer Ferraz per informar del contingut de l'executiva federal del PSOE, que ha presidit Rubalcaba i que ha comptat amb l'assistència de Patxi López i Eduardo Madina, els dos noms que la setmana passada van sonar amb força per competir en les primàries.

La número dos del PSOE ha assegurat que hi haurà primàries obertes, tal com es va acordar al congrés federal de Sevilla, i que seran després de les eleccions europees de maig de 2014, perquè així ho va aprovar el comitè federal de gener passat, però la data es decidirà quan més interessi des del punt de vista electoral el partit.

stats