Política 01/03/2013

Elena Valenciano tanca el seu compte a Twitter per amenaces als seus fills

"Aquest és el límit", ha dit la vicesecretària general del PSOE en la seva última piulada

Ara
1 min
últim tuit valenciano

BarcelonaEls seguidors del compte de Twitter d'Elena Valenciano han pogut llegir, a les 18.21 h d'aquest divendres, el seu tuit: "D'aquí a mitja hora sortiré de Twitter. Alguns han començat a perseguir els meus fills i això sí que és el límit". Efectivament, mitja hora més tard el compte està inactiu. Una recerca amb el seu nom deixa un rastre de piulades de persones que se solidaritzen amb la vicesecretària general del PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Valenciano ha assegurat entendre les crítiques que rep ella a títol personal, però considera inadmissible que aquests comentaris traspassin la línia vermella i arribin als seus fills. "Abandono Twitter per tal de poder defensar-los i protegir-los", ha dit.

Twitter s'ha convertit en una eina inseparable de la feina diària dels polítics, alguns dels quals en fan un ús especialment intens per les possibilitats de difusió i connexió que ofereix el mitjà. Amb tot, com qualsevol altra xarxa social, el canal és una arma de doble fil, on sovint es deixen de banda els comentaris lícits per entrar en els atacs als polítics.

stats