Política 06/09/2018

Un sindicat de policies denuncia les "indignes" condicions laborals dels agents desplaçats a Catalunya

Reclamen una situació millor per als "encarregats de vetllar per l'ordre constitucional"

Ara
1 min
Imatge penjada pel sindicat UFP denunciant les condicions "deplorables" de la Caserna del Bruc, que acull els policies desplaçats a Catalunya per la Diada

BarcelonaEl sindicat Unió Federal de Policia (UFP) ha denunciat la "vergonyosa situació d'amuntegament" que, segons ha publicat aquest dijous al seu perfil de Twitter, pateixen els agents desplaçats a Catalunya amb motiu de la Diada. Els policies s'allotgen a la Caserna del Bruc, que, segons la UFP, està en condicions "ruïnoses i tercermundistes" i on "fins a 40 persones dormen en una mateixa habitació" en lliteres. A través d'un seguit de piulades, el sindicat adjunta fotografies de les instal·lacions de la caserna on "intentaran sobreviure durant vint dies" els antiavalots mobilitzats per Interior, en concret, els de les unitats de Saragossa i la Corunya.

La UFP, un dels sindicats representatius dins del Consell de la Policia, ha demanat al ministeri de l'Interior que "canviï les condicions laborals indignes" dels agents "encarregats de vetllar per l'ordre constitucional" a Catalunya.

stats