Política 14/04/2015

El Parlament no facilitarà una còpia del CD de La Camarga a Victoria Álvarez

La Mesa de la cambra catalana considera que "no és pertinent" filtrar documents de la comissió d'investigació, perquè són d'ús reservat per als diputats que en formen part

Efe
1 min
L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, a la comissió del frau fiscal al Parlament / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl Parlament no facilitarà a Victoria Álvarez, l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, una còpia del CD que conté la seva conversa amb Alícia Sánchez-Camacho al restaurant La Camarga, malgrat que ella ho havia sol·licitat formalment. La Mesa de la cambra catalana entén que "no és pertinent" filtrar documents de la comissió d'investigació sobre frau fiscal, ja que són d'ús reservat per als diputats que la integren.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Victoria Álvarez va demanar, mitjançant un escrit dirigit al Parlament presentat abans de Setmana Santa, poder tenir accés al CD de La Camarga, que va ser finalment escoltat per la comissió d'investigació la setmana passada en una sessió a porta tancada. En l'escrit d'Álvarez s'al·legava, com a motiu principal per tenir accés al CD o per disposar-ne d'una còpia, que ella és "part interessada".

Quan acabin els treballs de la comissió d'investigació, els diputats valoraran quins documents fan públics com a annexos a les conclusions que hauran d'aprovar i que després seran votades pel ple del Parlament.

stats