Política 27/10/2012

Mariscal: "El Cobi és de tots i em molesta que estigui en un vídeo del PP"

El dissenyador assegura que està "molt disgustat" perquè els populars han utilitzat la mascota olímpica en un dels seus vídeos

Ara
1 min

BarcelonaEl dissenyador Xavier Mariscal, creador de Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics que es van celebrar a Barcelona el 1992, ha assegurat a l'ARA que està "molt disgustat" pel fet que el PP de Catalunya hagi utilitzat una imatge del Cobi en un dels seus vídeos. "El Cobi és de tots i no pot estar en un vídeo d'un partit polític", ha afirmat Mariscal, que ha afegit que és "l'últim i el pitjor" que li podia passar.

En el vídeo, on diferents dirigents populars d'arreu d'Espanya manifesten la seva estima per Catalunya, Cobi apareix vestit de blau, el color corporatiu del partit, i lluint una senyera i una bandera espanyola. Mariscal ha explicat que ell no és propietari de la mascota però que, en tot cas, ho és el Comitè Olímpic Internacional. El dissenyador ha assegurat que no sabia absolutament res del vídeo dels populars i s'ha assabentat de la presència del Cobi en la gravació amb la trucada de l'ARA.

stats