Tenis Wimbledon
Esports 05/07/2013

Bartoli i Lisicki, final inèdita a Wimbledon

i
Toni Padilla
1 min

BarcelonaLa francesa Marion Bartoli jugarà per segon cop en la seva carrera la final de Wimbledon després de passar per sobre de la belga Kirsten Flipkens per 6-1 i 6-2. Bartoli, derrotada a la pista central a la final del 2007 per Venus Williams, jugarà contra la sorprenent alemanya Sabine Lisicki. La número 23 del món va sorprendre la polonesa Agnieszka Radwanska per 6-4, 2-6 i 9-7. Lisicki ja havia eliminat la vigent campiona, Serena Williams.

Les semifinals eren la constatació de l'absència d'una figura dominant al circuit femení, ja que cap de les quatre semifinalistes ha guanyat mai un Grand Slam. Bartoli va admetre que té al davant la gran oportunitat de la seva vida, després de superar una Flipkens satisfeta de la seva feina. Fa dos anys, la belga gairebé va deixar el tenis per un problema de coàguls a les cames.

La final enfrontarà la número 15 del món contra la 24a. Lisicki, semifinalista a Wimbledon el 2011, va aprofitar-se del cansament de Radwanska, que havia jugat més de dues hores als quarts de final contra la xinesa Na Li.

Avui serà el torn del quadre masculí. Novak Djokovic, número 1 mundial, busca la seva segona final a Wimbledon contra un Del Potro amb molèsties al genoll. L'argentí jugarà les primeres semifinals d'un Gran Slam des de l'any 2009. L'escocès Andy Murray es veurà les cares amb el potent servei del polonès Jerzy Janowicz.

stats