Esports 30/12/2012

Joan Carles Navarro: "El Barça-Madrid no és un duel entre Rudy i Navarro"

Rival "Ells arriben sense perdre cap partit, però crec que tindrem les nostres opcions" Salut "Les molèsties no han desaparegut, però intentem dosificar-nos"

à.g.
1 min
Joan Carles Navarro, capità del Barça Regal.

Joan Carles Navarro, capità del Barça Regal, ocupa l'espai central al vestidor de l'equip blaugrana, on té l'armari entre els de Víctor Sada i Marcelinho Huertas.

El triomf contra el Fenerbahçe Ulker ha canviat l'estat d'ànim.

Sí, la diferència va ser gran i estem molt contents per com va anar el partit. Tothom va jugar al seu millor nivell i vam aconseguir comportar-nos com una pinya. Una de les claus va ser que ens vam passar molt bé la pilota i vam competir més desinhibits en atac.

Del trencament fibril·lar et vas recuperar abans del previst. Com et trobes?

Les molèsties no han desaparegut, tampoc les del peu, però intentem dosificar-nos als entrenaments i als partits. Divendres, per exemple, vaig poder estar a la banqueta prou temps.

Com veus el partit contra el Reial Madrid?

Ells arriben sense perdre cap partit a la Lliga Endesa, però crec que, si juguem amb la mentalitat de divendres, tindrem les nostres opcions. És un rival dur perquè juga amb molta confiança. Serà molt difícil.

D'ençà que juga al Madrid, serà el teu primer cara a cara amb Rudy Fernández.

El Barça-Madrid no és un duel entre Rudy i Navarro, ni molt menys. Tenim les dues millors plantilles de la competició i les coses no es redueixen a la nostra aportació.

Com a vigents campions, ¿us molesta que el Madrid sigui el favorit?

La classificació diu que avui el Madrid és millor que nosaltres, però la temporada és molt llarga i ara hem de centrar-nos en el repte més immediat, que és classificar-nos per disputar la Copa.

stats