Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

Les garanties de pagament del club italià convencen

El culebró Osvaldo podria virar i posar rumb a Roma

L'Espanyol i l'Atlètic de Madrid s'havien posat d'acord en els termes generals del traspàs d'Osvaldo, però mai es poden subestimar els serrells, i les coses podrien haver canviat. I molt.

Semblava que l'Espanyol tancaria la negociació amb els matalassers perquè l'oferta convencia més que la del Roma. De fet, s'especulava que l'operació es podia tancar ahir mateix, però els mandataris blanc-i-blaus no van quedar convençuts amb les garanties de pagament que presentaven des de Madrid, i les negociacions podrien haver virat el seu rumb.

El Roma sí que garanteix els terminis de pagament i, per tant, l'Espanyol podria escollir la seva oferta en lloc de la de l'Atlètic de Madrid, que sembla que era la favorita del jugador italo-argentí. A més a més, alguns mitjans apuntaven ahir al vespre que el conjunt italià podria haver millorat la seva oferta inicial, i que, per tant, ara per ara, podria ser superior a la de l'Atlètic.

Mentrestant, ahir Osvaldo va entrenar-se en solitari al gimnàs, esperant notícies i adduint que pateix fatiga als adductors. Però avui, segons explicava Ona fm, podria viatjar ja a la capital italiana per incorporar-se als entrenaments de Luis Enrique, on coincidiria amb Bojan Krkic.

Les xifres

El canvi de destí d'Osvaldo no varia gaire el total que cobraria l'Espanyol pel traspàs. Inicialment, ahir mateix, l'Atlètic de Madrid oferia 14 milions fixos més 3 de variables, mentre que el Roma mantenia el seu plantejament d'oferir 13,5 fixos i 3,5 en variables.

Condal i el consell preferien l'oferta de l'Atlètic, a més, perquè els variables semblaven més factibles, ja que responien a mèrits personals i no pas als potencials èxits esportius de l'equip, com en el cas del Roma.

Al final, però, la manca de garanties de pagament dels matalassers i el fet que el Roma va apujar una mica la seva oferta per apropar-la als 20 milions que sempre ha demanat el conjunt que presideix Ramon Condal, haurien pogut decantar la balança entre els dos clubs.

Tot i això, caldrà esperar perquè podria ser que l'Atlètic decidís millorar la seva oferta i que el traspàs del davanter es convertís en una subhasta. El que sembla clar és que el davanter argentí no vestirà més la samarreta de l'Espanyol.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT