Efímers 22/07/2014

Juanra Bonet fitxa per Atresmedia i presentarà el nou concurs ‘Boom’

A.c.r.
2 min

BarcelonaDesprés de dos anys vinculat a Cuatro, el presentador català Juanra Bonet acaba de tancar la seva incorporació al grup Atresmedia, on es farà càrrec, durant la pròxima temporada, del nou concurs Boom. Antena 3 té previst estrenar aquest format a la tardor i, segons informava diumenge el portal Yotele, el pilot s’ha de gravar aquesta mateixa setmana. De fet, la cadena ja fa dies que ha iniciat el procés de selecció de participants, tot i que ho fa sense citar el nom del programa i parlant únicament d’un “nou concurs”.

Boom és un format d’origen israelià que afegeix al tradicional concurs de preguntes i respostes un element de pressió: una bomba. Els participants, que concursen en equips de quatre persones, han de tallar el cable que correspon a la resposta que consideren correcta per desactivar l’artefacte, però si s’equivoquen o esgoten el temps la bomba esclata i un dels jugadors queda eliminat. Boom ha arribat a convertir-se en el concurs més vist de la història de la televisió a Israel i, després de cridar l’atenció de moltes cadenes al festival MipTV de Canes, va ser adquirit, entre d’altres, per la nord-americana Fox o la francesa TF1, a més d’Atresmedia.

Bonet, que l’any passat va participar com a reporter al programa de TV3 Lletra petita, ha acumulat últimament molta experiència com a presentador de concursos, ja que entre el juliol del 2012 i el desembre passat va conduir cada dia a Cuatro Lo sabe, no lo sabe, amb una resposta força positiva de l’audiència. Segons el mateix portal, l’acord amb Atresmedia és per a dues temporades i no està lligat només a Boom, sinó que podria incloure la conducció d’altres projectes.

stats