Publicitat
Publicitat

Johansson: boda i filla exprés

Scarlett Johansson podria haver contret matrimoni amb el seu promès, l’empresari publicitari Romain Dauriac, en una cerimònia secreta, segons publica New York Post a la seva secció Page Six. L’actriu hauria formalitzat així la seva situació sentimental amb el francès, que no és el primer amb qui es casa.

“La Scarlett i el Romain es van casar en una cerimònia molt íntima després del naixement de la seva filla. Van mantenir el casament en secret perquè tots dos volien preservar la seva privacitat”, assegura una font al diari nord-americà. Els primers rumors sobre un possible enllaç de la parella van saltar el mes passat després que la intèrpret, que ja va estar casada anteriorment amb l’actor Ryan Reynolds, fos fotografiada amb una aliança al costat del seu anell de compromís, cosa que també li va passar a ell. Sobre l’enllaç, la premsa ha descartat França com a lloc del casament, que hauria sigut -segons la font qua ha parlat amb el rotatiu- en algun lloc desconegut dels EUA situat prop de Colorado.

Johansson, coneguda per films com el que va realitzar amb Woody Allen a Barcelona - Vicky, Cristina, Barcelona -, va començar a sortir amb Dauriac el 2012, un moment en què la novaiorquesa sortia de la seva relació amb un altre home del món de la publicitat, l’executiu Nate Naylor.

Des que van començar a sortir fa dos anys, la seva relació no ha deixat de consolidar-se. Quan només portaven un any junts, abans que ella complís els trenta, ja es van comprometre. Un moment després del qual, un company músic de Johansson va explicar a la premsa que ella estava “molt embarassada”.

Al setembre d’aquest any naixia la seva primera filla, anomenada Rose Dorothy. Tot i que no hagin confirmat la notícia, la història personal de Johansson avala que l’enllaç hagi estat discret, ja que el casament amb Ryan Reynolds ja va ser així. A més, tan l’actriu com Dauriac han defensat en diverses ocasions el dret a la privacitat dels fills dels famosos de Hollywood afegint-se a la campanya No Kids Policy.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT