Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Mireia Bonache: "Aquesta setmana m'arriba l'iPhone"

Tinc dos mòbils, i tots dos són Nokia: un de molt senzill, que és el de la feina, i un N97, de tipus smartphone , però que em vaig comprar ja fa un any i mig i que té un problema: la connexió a internet és una mica lenta. Per això vaig decidir que el substituiria per un iPhone, que m'arribarà aquesta setmana. Trobo que és molt útil tenir un telèfon d'aquestes característiques, perquè permet accedir a internet des de qualsevol lloc i consultar el correu electrònic o els diaris digitals per informar-se.

Tinc Facebook des de fa molt temps, i ara fa poc també em vaig fer un compte de Twitter. Però ja tinc més o menys controlat com funciona, perquè fins ara feia servir el de l'informatiu. M'agrada molt la rapidesa que té, però hi ha risc d'enganxar-s'hi una mica. Crec que el Twitter és una eina bàsica per als periodistes, perquè ajuda a estar informat, a saber què passa i què comenta la gent. Tinc la sensació que té molta més utilitat professional que el Facebook. Si més no, jo ho faig així: del Facebook en faig un ús personal.

A la televisió miro sobretot els informatius de totes les cadenes, per estar al cas de tot el que expliquen, i algunes sèries. Però en general sóc més de ràdio. La tinc posada constantment, quan em llevo, al cotxe, quan arribo a la feina... Acostumo a tenir-hi sintonitzada Catalunya Informació, que va molt bé per informar-se ràpidament, i a partir d'aquí vaig variant.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT