EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 03/05/2011

Xavi Coral: "Cada cop que tuitejo, contesta molta gent"

1 min
Xavi Coral presenta el magazín Divendres a les tardes de TV3.

Tinc un HTC, que és el telèfon que m'han donat a TV3, i un de personal que em va molt bé perquè és molt petit i no molesta, però que només serveix per trucar i escriure missatges. A l'HTC, trobo que va molt bé això que s'obri i a sota hi hagi un teclat, però en canvi la connexió a internet no està gaire ben resolta. És molt lenta, i no la faig servir gairebé mai. En canvi, tinc un iPod Touch amb connexió wifi que em serveix com a ordinador. Hi tinc el Twitter, però només el puc fer servir quan trobo connexió, cosa que ja em va bé, perquè així només n'estic pendent quan vull. No m'agrada esclavitzar-me!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc a Twitter des del setembre del 2009, quan vam començar el Divendres . Llavors encara no el feia servir gaire gent, i jo vaig començar molt valent, explicant moltes coses. Però ara em segueixen 1.200 persones, i cada vegada que dic alguna cosa contesta molta gent. Com que a mi també m'agrada respondre al que em diuen, em dosifico bastant, i tuitejo només quan em ve molt de gust explicar alguna cosa.

La veritat és que no sóc gaire teleaddicte. Al vespre miro el Telenotícies i el programa que facin després per TV3 - Crackòvia , Polseres vermelles , L'endemà , Polònia ...-, però normalment si m'interessa alguna cosa la busco per internet. La ràdio l'acostumo a posar quan vaig en cotxe, i sempre poso programes en què parlen. Però ni a la feina ni a casa no l'acostumo a tenir posada.

stats