El cantant Mick Jagger serà avi i besavi el mateix any

Mentre ell fa concerts, els seus set fills, nascuts de relacions amb diferents dones, li segueixen el ritme procreatiu

El cantant dels Rolling Stones, Mick Jagger (01), ha tingut una vida tan intensa i des de tan aviat que als seus hiperactius setanta anys continua al capdavant d’aquesta mítica banda del rock i veient com la seva ja extensa família creix sense parar. Mentre ell fa concerts, els seus set fills, nascuts de relacions amb diferents dones, li segueixen el ritme procreatiu.

En donen fe les xarxes socials, on s’ha conegut que la seva filla Jade Jagger (02), que va néixer del matrimoni amb Bianca Pérez, serà mare amb 42 anys. Ella mateixa va fer-ho públic a Twitter, on va escriure: “Feliç d’anunciar que aquesta àvia serà mare. Estic embarassada de sis mesos. Doble felicitat aquest any”.

La dissenyadora de joies es referia al fet que es dóna la casualitat que la seva filla Assisi, de 21 anys, també està embarassada i que, si es compleixen els pronòstics, donarà a llum a l’abril. De fet, l’embaràs de la jove ja es coneixia, cosa que va motivar les bromes de la mateixa Jade sobre com havia reaccionat el seu pare en saber-ho. L’artista va afirmar que convertir-se en besavi havia fet que Mick Jagger perdés l’admiració “que li va produir ser avi”. La futura àvia va explicar que el seu pare feia bromes dient “que es convertiria en el primer rebesavi del rock”.

La néta de Mick Jagger serà mare amb 21 anys, un fet que no la impressiona, tal com va explicar a la revista Hello! “No bec, no fumo i estic molt centrada”, deia alhora que explicava que Jade la va tenir a ella també amb 20 anys. Tot i que Mick Jagger té altres néts, encara no tenia cap besnét. Jade Jagger està casada amb un DJ, que ara la farà mare per segon cop. La família passa llargues temporades a Eivissa.

El + vist

El + comentat