TOVALLONS NEGRES
Efímers 12/08/2014

La meva dosi diària

i
Empar Moliner
2 min

FA DUES HORES que no tinc la meva dosi i la necessito. Quan me la tornaran a donar? ¿Ho fan expressament? Per què m’ho fan? ¿Volen fer-me embogir? Si no tinc la meva dosi en necessito una de succedània. Doneu-me droga o doneu-me metadona, però doneu-me alguna cosa, per l’amor de Déu.

Fa dues hores que no sé res del president Pujol. Cap diari me n’informa. Cap tele en treu imatges en bucle. Les últimes notícies que en tinc és que ha sortit a passejar per Queralbs i una reportera li ha preguntat: “Plourà?” Però ara no en sé res des de fa 120 minuts. Per què no surt algun veí seu en algun programa? Alguna cosa deu haver fet en aquest temps. L’hem deixat que surti a fer un cafè pel poble on “es refugia”. Per cert, no ens n’han dit la marca (quina caca de periodisme d’investigació) però faria gràcia que fos cafè Soley, he, he. Que bo que seria, no trobeu? Cafè Soley i unes gotes de Rom Pujol, he, he. Quin titular. De fet, als cigalons de Rom Pujol en alguns bars els en diuen “un molt honorable”. Som de la broma.

Però no ens apartem del problema. On és el president Pujol? Exigeixo notícies fresques. ¿Ha tornat a ensopegar en entrar a casa? ¿Amb el mateix peu o amb l’altre? ¿Ha trucat al Millet per comentar la jugada? S’ha dutxat o s’està deixant? Si s’ha dutxat, amb quin sabó? ¿De marca blanca austera o del car? ¿Ha fet allò que fem alguns, per no gastar, que és aprofitar l’escuma del xampú per ensabonar-se el cos? ¿S’ha posat barnús? Se l’ha cordat? ¿Era un barnús comprat o era un barnús aprofitat d’hotel? ¿Abans de posar-se’l s’ha eixugat o no? ¿S’ha hidratat les cames amb alguna crema? ¿Ho ha fet a contrapèl? Després, ¿s’ha preparat un cafè? ¿Ha llençat la càpsula de Nespresso a la bossa d’escombraries orgàniques, tot i que és incorrecte? Però què dic? No, no. Això no! Això mai! El nostre expresident és un home recte i no faria mai una cosa tan lletja.

stats