previsions 24/03/2019

Diumenge assolellat, amb nuvolades de tarda al Pirineu i al Prepirineu

Al llarg dels pròxims dies la temperatura baixarà fins a recuperar els valors normals per l'època

Oriol Rodríguez
2 min
La sortida de Sol d'avui des del Moianès

BarcelonaDe nou, l'anticicló farà que avui sigui una jornada ideal per gaudir de l'aire lliure. En conjunt s'espera un diumenge assolellat. Tot i això, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que fins i tot podrien arribar a deixar quatre gotes mal comptades.

Probabilitat que avui caiguin més de 5 l/m2

La temperatura màxima tornarà a superar els 20 ºC a la majoria de comarques. Tot i que en general es mantindrà sense gaires canvis, en punts de les comarques de Girona i de la resta del litoral avui el termòmetre no s'enfilarà tant com ahir. S'arribarà a valors d'entre 20 ºC i 25 ºC, si bé en punts del Pirineu, de l'Altiplà Central i en alguna raconada de la costa la temperatura quedarà més frenada.

El temps tranquil també ens acompanyarà durant els pròxims dies. Demà serà una jornada de sol, amb el creixement d'alguns núvols d'evolució en punts de muntanya del nord i del nord-est.

Entraran la tramuntana i el mestral als dos extrems del país i bufaran amb cops de més de 50 km/h. Això farà baixar la temperatura arreu menys a la Costa Daurada, on pujarà entre 1 ºC i 3 ºC.

Diferència de la temperatura màxima prevista entre demà i avui

A mesura que vagin passant els dies, malgrat que es mantindrà el cel amb pocs núvols, l'ambient serà cada cop menys suau i acabarem recuperant els valors normals d'aquesta època de l'any. Sembla que a partir de dijous i divendres podria augmentar la nuvolositat, però, ara com ara, de canvis importants no se'n preveuen ni a curt ni a mitjà termini.

stats