Publicitat
Publicitat

PROBLEMES ALTA VELOCITAT

Un AVE París-Figueres, aturat una hora perquè 10 persones no havien pagat

Els revisors es queixen que molta gent puja sense pagar en aquesta línia. A París no hi ha cap mena de control de bitllets ni de seguretat

Més problemes a l'AVE. Els passatgers que aquesta tarda viatjaven des de París fins a Figueres amb el nou tren d'Alta Velocitat han estat parats 50 minuts a la ciutat francesa de Macon, prop a Lió, mentre esperaven que la policia desallotgés deu persones que no havien pagat el seu bitllet.

Miquel Llobet, un passatger català que viatjava amb la seva família, ha explicat a l'ARA que el desallotjament s'ha fet sense violència, tot i que s'ha allargat molt, i ha sumat un nou retard als que ja havia patit aquesta nova línia per culpa del mal temps.

Llobet ha comentat que a París "no hem passat cap mena de control, ni de bitllets ni de maletes, i l'accés al tren era obert a tothom, de manera que era fàcil colar-se". Aquest passatger ha explicat que els revisors francesos lamentaven "les greu mancances de seguretat a la Gare du Lyon, a París" perquè provoquen que a la línia que uneix la capital francesa amb Figueres, "hi hagi molt sovint gent que no paga". La incidència ha mobilitzat una vintena de policies i ha causat certa "angoixa" entre els passatgers, que no sabien exactament què estava passant. Un cop s'ha resolt la situació i els deu homes que no havien pagat han estat desallotjats, el tren ha continuat la seva marxa. 

Llobet ha explicat que en sentit contrari, en el viatge de Figueres a París, a la capital de l'Alt Empordà "hi ha tot tipus de controls de seguretat abans de pujar al tren".


El 2017 en 50 imatges

Més continguts de

El 2017 en 50 imatges
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT