La tieta d'Angelina Jolie mor d'un càncer de mama

La notícia arriba gairebé dues setmanes després que l'actriu confessés, en un article al diari 'The New York Times', que s'havia sotmès a una doble mastectomia preventiva

La tieta d'Angelina Jolie, Debbie Martin, germana biològica de la seva mare, va morir de càncer de mama  diumenge, segons informa un portaveu de l'hospital on ha estat ingressada, el centre mèdic Palomar, a Escondido, Califòrnia. La notícia arriba gairebé dues setmanes després que l' actriu confessés en un article escrit per ella mateixa al diari 'The New York Times' l'elecció personal de sotmetre's a una doble mastectomia preventiva en saber que havia heretat un alt risc de tenir la malaltia. La mare de Jolie també va morir de càncer de mama als 56 anys.

El marit de Martin, en declaracions a la cadena britànica Sky News, ha explicat que la seva dona tenia el mateix gen defectuós –BRCA1– que Angelina Jolie. Quan l'actriu va anunciar l'operació que s'havia fet, va dir que esperava que la seva història pogués inspirar altres dones que lluiten contra la malaltia que els  amenaça la vida . Jolie va explicar que va optar per la cirurgia després que els seus metges van preveure que tenia un  87% de possibilitats de tenir càncer de mama. Després de la intervenció, aquest percentatge es va reduir fins al 5%.