Societat 14/06/2011

Calor d’estiu i menys tempestes

El sol s'imposarà tant avui com els dies vinents però els xàfecs de tarda al Pirineu i Prepirineu no acabaran de desaparèixer

Miquel Bernis
1 min

La jaqueta encara s’ha fet imprescindible aquest matí a moltes comarques interiors i sobretot al Pirineu, on a molts indrets a primera hora el termòmetre marcava menys de 10 graus. En general, però, aquesta setmana anirem clarament cap a l’estiu. Aquest migdia la calor serà notable i la majoria de termòmetres rondaran entre els 25 i els 30 graus. Els migdies calorosos es repetiran tota la setmana i a partir de dijous fins i tot les temperatures seran una mica més altes.

Avui farà sol a la majoria de comarques però a la tarda encara creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que deixaran xàfecs aïllats en aquests àmbits. Els dies vinents no s’acabaran els xàfecs i tronades de tarda al nord, però res fa pensar que s’hagin d’estendre de forma general cap dia d’aquesta setmana. Dijous seria el dia més insegur de la setmana, i el moment en què els ruixats de tarda podrien estendre’s a més comarques interiors. En general el sol predominarà aquests pròxims dies.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats