Cap a un futur sense tabac

La consellera de Salut, Alba Vergés, encapçala la llista de participants en el debat-col·loqui sobre tabaquisme que organitzen la Generalitat de Catalunya i l'ARA, i que se celebra el dia 16 a la Facultat de Medicina de la UB

¿S’ha de prohibir fumar a les terrasses? ¿I què se n’ha de fer, de les cigarretes electròniques? ¿Es pot prevenir el tabaquisme entre els més joves? Per respondre a aquestes qüestions i d'altres lligades al tabaquisme i les addiccions, la Generalitat de Catalunya i l'ARA organitzen un debat-col·loqui que se celebrarà aquest dimecres, dia 16 d'octubre, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

En aquest debat, que comptarà amb la participació de la consellera de Salut, Alba Vergés, parlarem sobre les conseqüències que el tabaquisme té en el conjunt de la societat, els principals reptes a afrontar o com la nova llei d'addiccions de la Generalitat vol donar resposta a les noves formes de consumir tabac.

L'acte serà moderat per la periodista de l'ARA Lara Bonilla i, a més de la consellera, comptarà amb la participació de Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la Salut; Esteve Fernández, cap de la Unitat de Control del Tabaquisme de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), i Ana Gómez-Quintero, infermera de l'Institut Català de la Salut (ICS) experta en tallers de deshabituació tabàquica.

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar en aquest enllaç.