Societat 08/02/2013

Catalunya lidera la recollida de signatures de la ILP per la dació en pagament

393.135 catalans han signat per donar suport a la iniciativa. El Congrés votarà dimarts si l'admet a tràmit, i el PP ja ha anunciat que hi votarà en contra

Ara
1 min

BarcelonaLes entitats que promouen la Iniciativa Legislativa Popular per la dació en pagament han recollit un total de 1.402.854 signatures de suport a tot l'Estat, segons han anunciat aquest divendres en un comunicat. Catalunya ha liderat la recollida, amb 393.135 signatures, per davant de la Comunitat de Madrid, amb 246.932, i Andalusia, amb 160.929.

El Congrés votarà dimarts vinent si admet a tràmit la ILP. El Partit Popular ja ha anunciat que hi votarà en contra. Els promotors de la iniciativa, entre els quals hi ha la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), els sindicats i les entitats socials, consideren que "suposaria un greu insult a la democràcia que el Congrés ni tan sols prengués en consideració i debatés una demanda ciutadana amb un suport tan àmplia, molt superior fins i tot al nombre de vots que tenen alguns partits amb representació al Parlament".

stats