Publicitat
Publicitat

MODA

Conseller Mena, sobre la passarel·la 080: "No volem faràndula, volem indústria"

El certamen, que s'ha inaugurat aquest dimecres, s'ha obert a marques consolidades i no ha agradat a tots els dissenyadors

Aquest dimecres s'ha inaugurat la novena edició de la passarel·la de moda 080. El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha destacat que els participants han augmentat en un 61% respecte a l'ultima edició, el juliol passat.

Segons el conseller aquesta xifra reflecteix la "vitalitat del 080 i de la industria de la moda". Mena ha explicat que l'edició d'enguany ha patit una reducció del 40% dels recursos públics però això s'ha compensat amb "un 34% més d'inversió de les empreses participants i un augment d'un 88% dels patrocinis".

Sobre la polèmica generada per la decisió d'obrir les portes a marques consolidades i empreses tèxtils de tota la vida, que no ha agradat a tots els dissenyadors, ha dit que "la nostra passarel·la no vol ser de faràndula sinó d'indústria viva, que inclou tant el disseny com la comercialització". Mena ha destacat que aquesta és la línia que volen seguir: un certamen "amb dissenyadors emergents aixoplugats per marques consolidades".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de