Publicitat
Publicitat

La Generalitat implanta dos nous cursos d'accés a graus de FP amb taxes

El del grau mitjà costarà 190 euros, i el del grau superior, 240

El departament d'Ensenyament de la Generalitat ha decidit implantar dos nous cursos d'accés al grau mitjà i al grau superior de formació professional, que costaran 190 i 240 euros, respectivament.

En un comunicat, Ensenyament ha informat aquest dimarts que el nou curs d'accés als estudis de grau superior de FP comptarà amb un total de 5.950 places, 3.990 de les quals són públiques i 1.950 privades, i costarà 240 euros "per la prestació de servei docent".

El nou curs s'implantarà en el curs 2012-2013 en gairebé un centenar de centres de formació professional, públics i privats, i tindrà un total de 20 hores lectives setmanals.

S'estructurarà en dues parts, amb una de comuna que constarà de llengua catalana, llengua castellana i llengua anglesa, i una altra d'específica, amb matemàtiques, que serà obligatòria, i una matèria opcional.

Entre altres, els joves podran optar entre diverses matèries: física-tecnologia, química-biologia, economia i empresa, i psicologia i sociologia.

D'altra banda, Ensenyament ha creat un altre curs d'accés als cicles formatius de grau mitjà que es podrà impartir als centres privats que ho sol·licitin a partir del curs 2013-2014, amb un preu de 190 euros.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT