SOCIETAT
Societat 02/02/2012

Puig creu que és molt probable que demà tanquin les escoles

El Govern prendrà una decisió aquesta tarda

Laura Díaz-roig
1 min
Manlleu neu

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha explicat avui que aquesta tarda es decidirà si demà obren les escoles, però ha destacat que "és molt probable que tanquin", ja que, segons les previsions, no nevarà, però hi haurà moltes gelades. Ja s'han suspès totes les activitats extraescolars que impliquin sortir dels recintes.

Protecció Civil ha recomanat avui als pares que vagin a recollir els seus fills a les escoles de tot Catalunya entre les 13 i les 15 hores en previsió que la nevada s'intensifiqui de forma generalitzada a tot el país a partir d'aquesta tarda.

Les escoles tenen un protocol d’actuació per a casos d’emergència i es faran càrrec dels infants als quals els seus pares no els poden anar a buscar.

Puig ha dit que ahir es va preferir mantenir la normalitat, i per això es va decidir no tancar les escoles. "Creiem que ha estat el més raonable", ha assegurat el conseller, que ha explicat que no s'ha produït cap situació d'emergència i que els centres romandran oberts per acollir els nens que no puguin ser recollits pels pares.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats