Moren ofegats nou immigrants subsaharians prop de Ceuta quan intentaven entrar en territori espanyol nedant

Els fets han passat al voltant de les 8.00 hores a la frontera del Tarajal, l'únic pas habilitat per al trànsit entre Ceuta i el Marroc

Nou immigrants subsaharians han mort ofegats aquest dijous en aigües properes a Ceuta quan intentaven entrar a territori espanyol nedant.

Fonts de la delegació del govern espanyol a Ceuta han assenyalat a Europa Press que els fets han passat a primera hora del matí a la frontera del Tarajal, l'únic pas habilitat per al trànsit entre Ceuta i el Marroc. Segons han explicat, les víctimes formaven part d'un grup d'uns 400 immigrants que aquest matí han intentat sense èxit entrar en territori espanyol. Les mateixes fonts han indicat en declaracions a Efe que alguns dels immigrants s'han llançat al mar per fugir de la Gendarmeria marroquina

Els fets han passat entre les 7.00 i les 8.00 hores del matí, quan els immigrants han avançat cap a la frontera de Ceuta des de les muntanyes del Marroc properes a la duana fronterera i han provocat la ràpida intervenció de la Gendarmeria marroquina.

Malgrat que tot apunta que les morts s'haurien produït per ofegament, no es descarta que alguns dels immigrants hagin mort com a conseqüència dels cops produïts durant l'allau.

Més continguts de