SOCIETAT

Els Mossos enxampen tres persones a Sant Vicenç dels Horts amb mitja tona de coure robat del traçat de l'AVE

Els agents van detectar com el vehicle viatjava amb un visible excés de pes a l'A-2, en sentit Lleida

Els Mossos d'Esquadra van interceptar el passat 12 de febrer durant un control preventiu a l'A-2, a Sant Vicenç dels Horts, un cotxe amb 500 quilos de coure robat del traçat de l'AVE paral·lel a aquesta via.

La detenció es va produir a dos quarts de nou del matí, quan els agents van veure que el vehicle viatjava amb una ostensible càrrega de pes. La patrulla va identificar els seus ocupants i va veure que la causa de l'excés de pes era la mitja tona de coure, que ja es trobava pelat i separat dels tubs de plàstic que la protegeixen, a l'interior de l'habitacle i al maleter.

El material, preparat per a la seva venda, estava valorat en uns 3.000 euros. Els tres ocupants van quedar detinguts per un delicte de furt. Els detinguts, tres homes de 39, 37 i 29 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Lleida, compten amb antecedents penals anteriors per la mateixa tipologia de robatori a diferents zones del territori català i circulaven amb un vehicle d'una comunitat autònoma veïna, per la qual cosa se sospita que tenen una àmplia mobilitat pel conjunt de Catalunya. En aquest cas, els Mossos els van interceptar a l'A-2, en sentit sud, al seu pas per Sant Vicenç dels Horts.

Els tres detinguts després de passar a disposició judicial han quedat en llibertat amb càrrecs.

Més continguts de