Societat 21/08/2013

Mor tirotejada una nena de 7 anys a Sevilla en una baralla entre dos clans d'ètnia gitana

El tiroteig s'hauria produït per un deute econòmic per temes de droga. Tanmateix, fonts de la investigació asseguren que els autors dels trets "s'han equivocat de casa" en disparar

Agències
1 min

SevillaUna nena de 7 anys ha mort d'un tret a l'esquena aquest dimecres a la matinada durant una baralla al barri sevillà de Tres Mil Viviendas. En el tiroteig també han resultat ferits els pares de la menor.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 00.00 hores de la matinada, quan diversos veïns han alertat el servei d'emergències 112 que s'estava produint un enfrontament entre dues famílies al carrer Luis Ortiz de Muñoz, al barri de les Tres Mil Viviendas. Durant la baralla, la menor ha mort i els seus pares han resultat ferits, després del tiroteig entre dues famílies d'ètnia gitana derivada d'un deute econòmic per temes de droga.

Les primeres hipòtesis de la investigació policial assenyalen que una de les famílies devia diners a l'altra, fet que va originar l'intercanvi de trets, segons ha explicat la policia espanyola.

Els autors del tiroteig s'han "equivocat de casa"

Segons els primers indicis, el tiroteig s'ha produït a causa d'una venjança entre dos clans dedicats al tràfic de droga, tot i que la família de la nena morta no hi tenia res a veure. Així doncs, tot apunta que els autors dels trets "s'han equivocat de casa" en disparar, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

La policia està interrogant diversos testimonis i de moment encara no s'ha fet cap detenció.

stats