Publicitat
Publicitat

El Tribunal Suprem ratifica l'Ajuntament de Barcelona com a propietari del patrimoni de Muñoz Ramonet

El llegat inclou un palauet al carrer Muntaner amb Marià Cubí i una valuosa col·lecció de pintures

El Tribunal Suprem ha confirmat que l'Ajuntament de Barcelona és el propietari del valuós llegat patrimonial de l'empresari Julio Muñoz Ramonet, que durant anys han reclamat als tribunals les quatre filles hereves. El veredicte del TS, fet públic avui, ratifica la sentència de l'Audiència de Barcelona del gener del 2009, que va concedir a l'Ajuntament la propietat del llegat d'obres d'art que Muñoz Ramonet albergava al seu palauet del carrer Muntaner amb Marià Cubí, l'edifici del qual i tot el seu contingut -una important col·lecció d'obres d'art- va deixar en herència al consistori.

Els fets enjudiciats parteixen de la demanda interposada per la Fundació Julio Muñoz Ramonet, creada per l'Ajuntament de Barcelona , en reclamació del patrimoni que el mateix Muñoz Ramonet havia donat en el testament al consistori i que les hereves no volien lliurar.

Després de la decisió de l'Audiència de Barcelona del gener del 2009, les quatre filles de Muñoz Ramonet van interposar dos recursos per infracció processal i de cassació davant el Suprem que l'alt tribunal ha rebutjat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de