SOCIETAT
Societat 03/06/2012

Part dels veïns afectats per la fuita d'aigua del Poble Sec recuperen el subministrament de gas

Una fuita al camp de futbol municipal Satalia ha fet que l'aigua entrés a la xarxa de gas

Acn
2 min

BarcelonaUn total de 18 de les 66 finques de la zona del Poble Sec de Barcelona que aquest diumenge s'han quedat sense gas per una fuita d'aigua que s'ha filtrat per la canonada de gas han recuperat el subministrament aquest vespre. Això suposa un total de 272 clients que ja tenen gas, és a dir un 32% dels afectats.

Segons ha informat l'empresa de distribució de Gas Natural, les finques afectades es troben principalment als carreres Margarit, El paral·lel i Vilà i Vilà, tot i que n'hi ha a altres carrers propers.

L'entrada d'aigua que a la xarxa de gas s'ha produït per causes alienes a Gas Natural, segons els portaveus de la companyia, que han assegurat que es treballa amb instal·ladors per poder deixar tornar el servei al màxim de clients aquesta mateixa nit.

Gas Natural Distribució ha explicat que aquest diumenge al matí ha rebut diversos avisos de veïns que s'havien quedat sense gas. Quan els tècnics han arribat a la zona, han delimitat l'àrea d'on podia venir l'entrada d'aigua i finalment l'han detectat al camp de futbol municipal Satalia.

Els tècnics han constatat que s'havia perforat la instal·lació interior de gas de l'equipament esportiu i a través d'aquest forat ha entrat l'aigua a la xarxa general de distribució de gas.

Els tècnics han tancat la instal·lació de gas afectada fins que els serveis de manteniment de l'equipament municipal la reparin, ja que es tracta d'una instal·lació que no és propietat ni responsabilitat de la companyia gasista, segons fonts de l'empresa.

Per extreure l'aigua de les canonades de gas, la companyia ha desplaçat a la zona més de 75 operaris i està utilitzant cinc cisternes d'aigua. Segons assegura la companyia, tots els efectius disponibles treballaran a la zona fins que es resolgui la incidència.

stats