Abusos sexuals

Els Mossos investiguen un abús sexual a una nena d'11 anys per part d'altres menors

Els presumptes agressors ja han estat identificats i tots són inimputables

ARA
1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen un suposat cas d'abusos sexuals a una nena d'11 anys en un túnel del terror a Badalona. La família de la nena ha denunciat els fets i la policia ja ha identificat els presumptes autors, que són inimputables, ja que cap d'ells supera els 14 anys.

Segons han explicat a l'ARA fonts policials, els fets van passar diumenge, en una atracció temporal que es munta aquests dies al barri de la Salut del municipi. La menor manté que un cop dins del túnel el grup de nens va fer-li tocaments en diferents parts del cos. La Guàrdia Urbana de Badalona va atendre la víctima en un primer moment i, després de la denúncia, els Mossos s'han fet càrrec de la investigació.

Segons recull l'agència Efe, la policia té previst citar els menors identificats perquè declarin, acompanyats dels seus pares, tot i que són inimputables.

Una altra agressió sexual en una discoteca

La de Badalona no és l'única agressió sexual que la policia ha fet pública aquest dimarts amb menors implicats. La Guàrdia Urbana també ha detingut un menor a Barcelona com a presumpte autor d'una violació en un local d'oci de la Rambla de Barcelona. L'agressió sexual s'ha produït cap a les 6 de la matinada d'aquest dimarts a la discoteca Colors Club.

La víctima, de 19 anys, ha estat traslladada a un centre sanitari i s'ha activat el protocol d'atenció. El personal de seguretat de la discoteca ha col·laborat en la identificació del presumpte agressor, que es troba en les dependències dels Mossos d'Esquadra abans de passar a disposició del jutge.

stats