Societat 18/05/2011

L'Ara.cat recull les acampades d'arreu del país

Els ciutadans d'arreu de Catalunya organitzen concentracions als seus municipis i l'Ara vol recollir-los i agrupar-los a la finestra de hashtags de la part dreta del web

Redacció
1 min
Concentració a Tarragona / @Ran_Carter

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'acampada de Barcelona no és un fet aillat. Centenars de persones d'arreu de Catalunya l'han volgut replicar, en menor mesura, arreu del país, i ja s'han fet o s'han convocat acampades a diversos municipis.

Un dels que ha començat la concentració aquesta tarda és Lleida. A la capital del Segrià hi ha hagut una manifestació contra les retallades, i després unes 300 persones s'han instal·lat a la plaça Ricard Viñes. A Tarragona, els ciutadans s'han acostat a la plaça de la Font a primera hora del matí. Davant del consistori tarragoní han convocat la seva assemblea.

Mentrestant, els indignats de Terrassa s'han concentrat al carrer Raval de Montserrat. Amb una infraestructura complementada amb micròfon i altaveus, un portaveu de la concentració ha expressat els motius d'aquesta acció. I a Mataró, un centenar de persones s'han trobat a la plaça Santa Anna.

De cara a aquest dijous es preveuen concentracions a localitats com Vic o Girona.

stats