Societat 03/09/2011

'Jo no acato la sentència contra el català': mil 'm'agrada' per hora

Una pàgina creada a Facebook aquest dissabte al matí per rebutjar la sentència del Suprem i la interlocutòria del TSJC aconsegueix gairebé 7.000 'like' en 7 hores

Redacció
1 min
Facebook Jo no acato la sentència contra el català

Barcelona"La immersió lingüística és l'única esperança per a la supervivència del català i l'única via per assegurar la cohesió social del país. Si ara acatem estarem firmant la sentència de mort de més de 1.000 anys de llengua i cultura catalanes. És l'hora de ser lliures. I tenim pressa, molta pressa!". Amb aquest argument de partida s'ha creat la pàgina Jo no acato la sentència contra el català a Facebook.

S'ha creat aquest dissabte al migdia, quan passaven cinc minuts d'un quart d'una, i a les set de la tarda ja tenia gairebé 7.000 m'agrada. A tres quarts de vuit ja eren 7.228 fans. L'activitat al mur és frenètica, per reivindicar el manteniment del que ha estat l'escola en català que ha funcionat els últims trenta anys.

El logo de la pàgina és la imatge de l'adhesiu de l'escola catalana que l'ARA va regalar al desembre amb l'eslògan "L'escola en català, ara i sempre", quan es va fer pública la sentència del Tribunal Suprem que ara toca executar al TSJC.

stats