Societat 06/09/2013

Ada Colau i Muriel Casals participaran en una jornada sobre la millora de la governança

Les conferències se celebraran el 9 d'octubre i tenen per objectiu la reflexió al voltant de la distància entre l'administració i la ciutadania

Ara
1 min

Barcelona'Cap a un nou model de governança'. Aquest és el títol de la jornada que se celebrarà el dimecres 9 d'octubre a l'IDEC-UPF i que té per objectiu l'anàlisi, la reflexió i la cerca de solucions de la crisi de la política, entesa com la distància que hi ha entre l'administració i les persones.

Adreçat a responsables públics, regidors, gestors i tècnics municipals o membres d'entitats que tinguin interès o experiència en la temàtica, el programa de la jornada inclou la presentació d'experiències que concretin algunes respostes a aquests reptes. Entre elles, 'El paradigma d'Islàndia (2008-2013) o com la ciutadania canviarà la política i la governança (europea) al segle XXI'.

La portaveu de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), Ada Colau, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, són algunes de les cares conegudes que participaran en la jornada, concretament a la xerrada 'Política i ciutadans. D'on venim i cap a on hem d'anar'.

La darrera conferència girarà a l'entorn de la comunicació i els mitjans, i el seu paper en la superació de la desafecció política. La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, s'allargarà des de les 8.45 del matí fins les 19.30 hores, i tindrà lloc a la seu central de l'IDEC, al carrer Balmes 132-134.

stats