Societat 02/12/2014

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua, sobre la inundació del túnel del TGV a Girona: "Cal que finalitzin les obres"

Jordi Agustí explica a 'El matí de Catalunya Ràdio' que els embassaments de Catalunya estan plens gràcies a la llevantada

Ara
1 min

BarcelonaLa llevantada d'aquest cap de setmana ha causat greus desperfectes a diversos llocs del país, entre els quals destaquen les destrosses a Figueres i la inundació del túnel del TGV de Girona. No obstant, la llevantada també ha tingut efectes positius: els embassaments de Catalunya estan plens. Així ho ha explicat el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Jordi Agustí, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Ha afirmat que "tenim un any hidrològic complet" i ha afegit que actualment es "podria arribar a l'octubre". Alguns dels pantans que es troben gairebé al 100% són el de Susqueda, la Llosa del Cavall i el de Riba-roja.

Agustí també ha parlat de la inundació del TGV a Girona, i ha assegurat que la solució perquè no torni a passar és que "cal acabar les obres". "La solució passa per tapar o condicionar el forat", ha concretat.

stats