Societat 16/05/2014

Detingut per intentar matar el seu cap amb una falç poc després de ser acomiadat

El detingut va agredir a cops l'empresari i li va clavar la falç per l'esquena quan aquest fugia

Efe
1 min

VigoLa Policia Nacional ha detingut a Vigo un home de 53 anys acusat d'intentar matar amb una falç el seu excap, uns dies després que aquest l'acomiadés. L'home va denunciar que l'agressor li va clavar la falç a l'esquena i va intentar clavar-li també al pit. La víctima, que presentava altres talls a la cara, als braços i als genolls, a més de laceracions en el cuir cabellut, és l'amo d'un aparcament.

El detingut, segons va relatar el propietari del negoci, es va presentar a l'oficina i sense dir res va agafar una cadira amb la qual el va copejar fent-lo caure a terra. Després de colpejar-lo a terra, el va aixecar i el va llançar contra una taula de vidre, que es va fracturar per l'impacte. Després, sempre segons el relat de la víctima, li va colpejar el cap contra un bloc de formigó.

El cap va aconseguir sortir de l'oficina, i durant la persecució, l'exempleat va agafar una falç que hi havia al jardí i l'hi va clavar a l'esquena mentre escapava. Després va intentar clavar-li al pit, però la víctima ho va impedir en protegir-se amb un braç.

La policia imputa a l'agressor un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

stats