Societat 02/05/2012

Una dona al·lèrgica al semen del seu marit es cura i es queda embarassada

L'equip de metges que l'ha tractat a Taiwan ha fet una crida a altres dones afectades perquè l'al·lèrgia al semen és poc coneguda i moltes no acudeixen al metge

Efe
1 min

TaipeiUna dona al·lèrgica al semen del seu marit, que patia erupcions després de cada relació i que no podia tenir fills amb aquest, ha aconseguit curar-se i quedar-se embarassada a Taiwan.

Arran del seu cas, un equip de metges del seu país ha fet una crida a les dones que tenen erupcions o altres símptomes al·lèrgics després de mantenir relacions sexuals, perquè l'al·lèrgia al semen és poc coneguda i moltes dones no van al metge.

Segons investigacions citades per l'hospital Bo Yuan de Changhua, situat al sud de l'illa, aquests casos són molt rars, però tenen curació si es tracten.

"Hi ha investigacions lligant la infertilitat a reaccions al·lèrgiques, per això és important que tothom conegui aquests casos", assegura el doctor Cai Feng-bo, de l'Hospital Bo Yuan.

Després del tractament realitzat, la dona ja no pateix cap reacció al·lèrgica quan manté relacions sexuals de parella, afegeix Cai.

stats