Societat 18/01/2012

Ana Botella vol canviar la mentalitat dels clients de les prostitutes de Madrid

Tot i això, tampoc descarta sancionar-los per pagar per sexe. L'alcaldessa de Madrid també vol posar el nom de Manuel Fraga a un carrer o a una plaça de la ciutat

Ara
1 min
Ana Botella, la victòria final de l'aznarisme Investida per majoria

BarcelonaL'alcaldessa de Madrid i dona de l'expresident del govern espanyol José Maria Aznar, Ana Botella, ha informat que vol canviar la mentalitat dels clients de la prostitució dels carrers de la capital de l'Estat. En una entrevista al programa El Círculo, de Telemadrid, Botella ha assegurat que opta per aquesta solució abans que imposar-los una sanció.

Botella argumenta que "no cal penalitzar", sinó que prefereix confiar en aquest canvi d'actitud dels clients de les prostitutes que, segons l'alcaldessa de Madrid, han d'entendre que "aquestes dones possiblement no són del tot lliures".

Carrer Manuel Fraga?

D'altra banda, Botella també ha anunciat que proposarà al Ple de l'Ajuntament de Madrid posar el nom de l'exministre franquista i fundador del PP, Manuel Fraga –mort el passat dia 15– a un carrer o una plaça de la ciutat.

L'alcaldessa ha subratllat que, sense l'aportació de Fraga, "no es podria entendre la vida política espanyola", ja que es tracta d'una persona "fonamental en la Transició".

stats