Publicitat
Publicitat

Tres maneres d'aprendre anglès gratis

Intercanvis presencials, aplicacions al mòbil o les xarxes socials, recursos de franc per millorar el nivell de llengua estrangera

Tàndem

La majoria d'universitats ofereixen la possibilitat de posar en contacte estudiants amb diferents llengües maternes perquè facin activitats junts i aprenguin l'idioma i la cultura dels respectius països. Així, els estudiants catalans poden buscar joves d'intercanvi que vulguin aprendre castellà o català i mantenir converses en anglès. Normalment, queden al mateix centre i alternen el català amb la llengua estrangera. És una excel·lent manera de perfeccionar l'anglès i de promoure la llengua i la cultura catalana.

Aplicació al mòbil

Les noves tecnologies també poden ser útils per aprendre anglès de manera gratuïta a través d'aplicacions de mòbil. L'editorial MacMillan, que publica llibres i diccionaris d'anglès, ha creat l'aplicació interactiva Sounds: The pronunciation app, que permet estudiar i practicar la pronunciació en anglès. Entre altres coses, es poden escoltar les pronunciacions correctes i gravar la veu perquè després et corregeixin la fonètica. L'aplicació, que ha guanyat alguns premis, permet practicar l'anglès a qualsevol lloc.

Xarxes socials

Les xarxes socials també ofereixen la possibilitat d'aprendre o perfeccionar l'anglès. A Busuu.com, per exemple, els estudiants poden corregir els exercicis dels altres i contactar entre ells per resoldre dubtes, tot i que moltes de les activitats es poden fer sense participar en la xarxa. A Livemocha, una altra web, es poden escoltar converses en vídeos i fer classes de pronúncia, mentre que Italki posa en contacte els usuaris amb nadius de la llengua que seleccionin i els dóna les eines perquè es comuniquin.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de