Societat 24/01/2018

Una dona apunyala dues companyes de feina i es llança al buit a Sant Just Desvern

La presumpta agressora s'ha tirat des d'un sisè pis i es troba en estat crític

P.e.
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, enduent-se ahir un dels dos detinguts pel crim del pantà de Foix del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú

Sant Just DesvernUna dona ha apunyalat dues companyes de feina i s'ha llançat al buit des d'un sisè pis aquest dimecres a Sant Just Desvern. Els fets han passat a les 5 de la tarda en un edifici d'oficines del carrer Frederic Mompou, a les instal·lacions d'una empresa farmacèutica. La presumpta agressora ha atacat dues companyes amb un ganivet i els ha causat ferides lleus, per motius que es desconeixen. Tot seguit, la dona s'ha llançat des de la finestra de les oficines i es troba en estat crític, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

La presumpta agressora ha sigut traslladada en vida a l'hospital de Bellvitge. Pel que fa a les dues companyes de feina, les han atès a les oficines i després les han traslladat, en estat menys greu, a l'hospital Moisès Broggi i al de Bellvitge respectivament. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat cinc ambulàncies fins al lloc dels fets. Els Mossos estan interrogant els testimonis per aclarir les circumstàncies de l'agressió.

stats