Societat 03/08/2017

Els Mossos arresten un home que va atracar un banc amb un ganivet del pa

La setmana passada ja l'havien detingut per dos atracaments més amb el mateix mètode

Enric Borràs
1 min
Fotografia del ganivet utilitzat en l'atracament i dels diners robats

BarcelonaAgents dels Mossos d'Esquadra han detingut avui un veí de Vilafranca del Penedès de 50 anys que acabava d'atracar un banc a Vilafranca mateix amb un ganivet del pa de 32 centímetres. L'atracador, que anava disfressat, s'ha endut 2.300 euros en bitllets de 20 i la setmana passada ja l'havien arrestat per dos atracaments semblants: un també a Vilafranca, el dia 24, i l'altre a Barcelona, el 18.

Cap a les 10.00 h els Mossos de la comissaria de Vilafranca han rebut l'avís d'un atracament en una sucursal bancària. Quan hi han anat els han explicat que un home amb els braços embenats, ulleres de sol i una gorra havia intimidat una treballadora amb un ganivet de grans dimensions i li havia reclamat diners en efectiu. En aquell moment a dins del banc hi havia tres treballadors i tres clients.

Després de l'atracament l'home ha fugit i, segons els Mossos, ha entrat en un bar on s'ha tret les benes i s'ha canviat la samarreta. Els policies l'han trobat i detingut a l'estació d'autobusos, a prop de la sucursal. Quan l'han escorcollat li han trobat, en una motxilla, el ganivet de cuina, amb una fulla de 32 centímetres, i 115 bitllets de 20 euros.

Al mateix home ja l'havien arrestat dilluns de la setmana passada per dos atracaments comesos també amb un ganivet. Un, aquell mateix dia a Vilafranca mateix, i l'altre a Barcelona, el dia 18. Després que va passar a disposició judicial el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

stats