SOCIETAT
Societat 15/11/2011

Les pluges inunden carreteres i tallen la circulació de trens entre Tarragona, Reus i Salou

Bombers de la Generalitat ha rebut una quarantena d'avisos per inundacions de baixos i carrers, principalment a Tarragona

Ara
2 min
Inundacions a Tarragona

CambrilsLes pluges i les condicions meteorològiques adverses han inundat carreteres i algunes zones de Tarragona.

A més, des del migdia la circulació ferroviària ha estat interrompuda en els trajectes Tarragona-Reus i Tarragona-Salou, per acumulació d'aigua a les vies durant més d'una hora. Ha afectat els trens Regionals de les línies R15 i R16, i els trens de la R14 circulen desviats per Valls. Pel que fa els trens de llarga distància del corredor mediterrani, Renfe ha activat un servei alternatiu per carretera.

A les 21.15 hores s'ha restablert la circulació per totes dues vies entre Cerdanyola del Vallés i Sabadell Sud, pel que els trens de la línia R4 de Rodalies recuperen el seu servei habitual, tot i que han arrossegat retards de mitja hora durant gran part de la tarda.

Des de les 17.00 hores s'ha circulat per una sola via entre Cerdanyola del Vallés i Sabadell Sud.

L'N-340, a l'altura del barri de Bonavista, està tallada fins al barri Icomar en els dos sentits per inundació, i aquesta mateixa via està tallada, també per inundació, a la Canonja, població on la T-11 es troba impracticable.

D'altra banda, la C-31b, a l'altura del polígon Francolí, està tallada per inundació, igual que l'accés amb l'N-340.

I en una altra autovia, la T-11, estan inundats l'accés al centre comercial Carrefour i la glorieta del centre comercial Bauhaus, mentre que l'avinguda Tarradellas, des del barri Bonavista fins a Riu Segre, està impracticable.

L'aeroport de Reus està tancat, així com els accessos al Parc Químic Sud de Tarragona.

Afectacions a Cambrils

La policia local de Cambrils informa que, a causa de la pluja, en aquests moments diversos carrers d'aquesta població estan tancats al trànsit. Al nucli urbà i a la rodalia, estan tallades a la circulació l'avinguda Vilafortuny (sota el pont de la via del tren), la Via Agusta (al seu pas pel barranc del Regueral i el llit de la riera de Maspujols) i el camí de Mas d'en Bosch. A més, durant la nit s'ha hagut de tancar l'avinguda Diputació (entre el camí del Corralet i l'avinguda de Vilafortuny), que aquest matí ja s'ha obert al trànsit.

Pel que fa al terme rural, ha patit desperfectes el camí de Montbrió, que no està tallat, encara que no es pot sortir des de diverses masies, i també els llits del barranc del Segura i torrent d'en Gener. Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), a la comarca del Baix Camp s'han produït pluges abundants. Destaquem els 50 litres recollits en les últimes hores a Vinyols i els Arcs, els 46 de Reus o els 37 de Cambrils, per la qual cosa es demana extremar la precaució en creuar rius, rierols i rieres.

stats