Societat 04/06/2013

Barcelona exhibeix compromís social

Entre els dies 12 i 15 de juny, Barcelona serà la seu de la quarta Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa. Empreses i institucions públiques hi presentaran i hi compartiran les seves iniciatives de compromís social

1 min

Els projectes d'implicació social més destacats que es duen a terme a Catalunya es presentaran durant la segona setmana de juny a Barcelona. Serà amb motiu de la quarta Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa, un espai de trobada que es repartirà per diversos espais de la ciutat i que posarà sobre la taula la necessitat de mantenir o innovar en els programes socials de les empreses i institucions en el context de crisi actual. La trobada estarà orientada sobretot a conèixer i revisar projectes dels àmbits econòmic, social i ambiental, i les iniciatives d'associacions i ciutadans relacionades amb les noves plataformes tecnològiques. La programació inclou ponències, tallers, sessions de portes obertes a empreses i també música i cinema. Els organitzadors esperen reunir 3.000 participants al llarg de quatre dies.

El comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona, Carles Agustí, ha fet una crida a la participació de la ciutadania, que com a públic podrà conèixer les iniciatives i podrà participar en els tallers i activitats obertes previstes. L'accés a les activitats és gratuït i només cal inscriure-s'hi omplint el formulari de la pàgina web www.setmanarse.cat.

El govern municipal també participa en les ponències per explicar la nova instrucció per a la contractació pública, que especificarà les característiques que han de tenir les empreses que vulguin optar a un concurs públic i comptar amb almenys un 5% dels treballadors de col·lectius amb dificultats especials per accedir al mercat de treball, com poden ser joves, gent gran, presos reinserits o discapacitats.

stats