Societat 06/07/2012

Barcelona acull la concentració de Harleys més gran d'Europa

L'organització preveu reunir 21.000 motos i atraure un milió de visitants

Acn
1 min
Unes 21.000 Harley-Davidson es concentraran aquest cap de setmana a Barcelona

BarcelonaBarcelona acull des d'aquest divendres fins diumenge la quarta edició del Barcelona Harley Days'12. Els organitzadors asseguren que la concentració reunirà més de 21.000 motos i un milió de visitants, que aportaran a la ciutat un impacte econòmic de vuit milions d'euros. L'acte principal és la desfilada de banderes, aquest diumenge a les 11 del matí, quan uns 13.000 motoristes circularan pels carrers de Barcelona. El coorganitzador i president de l'Open Event Group, Carlos Rodríguez, afirma que Barcelona "és una ciutat que simbolitza la llibertat i encaixa en els valors que transmet la marca Harley Davidson".

Les activitats s'organitzen en un recinte de 35.000 metres quadrats, entre l'avinguda Reina Maria Cristina i la plaça Univers. Una de les novetats d'aquesta edició és l'Elvis Days, que vol retre homenatge al cantant amb actuacions de les vuit millors bandes imitadores del rei del rock. A més, hi ha una àrea infantil amb circuits de bicis i atraccions mecàniques.

El vicepresident de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández-Díaz, ha afirmat que "aquesta concentració tindrà un gran impacte econòmic per a Barcelona" i ha afegit que és una gran aposta pel turisme de la ciutat, un sector econòmic que suposa el 12% del PIB de Barcelona.

stats