Societat 19/05/2014

Recuperen objectes robats en inspeccions a botigues de segona mà

De 22 controls simultanis en una sola jornada a establiments de les comarques del Baix Llobregat, el Garraf i l'Alt Penedès, a més de l'Hospitalet de Llobregat, en 7 es va iniciar un expedient sancionador

Efe
1 min

Sant Feliu de LlobregatEls Mossos d'Esquadra han recuperat diversos objectes robats en una campanya d'inspeccions en establiments de compra i venda de segona mà, segons ha informat aquest dilluns la policia catalana.

L'operació es va dur a terme el 7 de maig de manera simultània a 22 establiments de les comarques del Baix Llobregat, el Garraf i l'Alt Penedès, a més de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Els agents van comprovar l'origen dels objectes que es comercialitzen als establiments de compra i venda d'objectes de segona mà i els contractes signats amb els proveïdors. Tot seguit van contrastar la informació amb les bases de dades policials amb l'objectiu de saber si els objectes que es comercialitzen estan denunciats com a robats.

Els agents van inspeccionar 22 establiments dels 63 censats a la regió policial metropolitana sud, van revisar 1.643 contractes de compravenda i van identificar 82 persones.

De les 22 inspeccions fetes, en 7 es va iniciar un expedient sancionador.

Fruit d'aquestes inspeccions es va poder recuperar un telèfon mòbil, un ordinador i una emissora policial presumptament robats.

Els agents continuen comparant la llista d'objectes identificats en aquests comerços amb la de material robat i no descarten noves actuacions.

stats