Societat 18/03/2018

Busquen un caiaquista de 58 anys que es va perdre entre Blanes i Mataró

Els equips d'emergències troben l'embarcació a Malgrat amb els estris personals però sense l'home

Acn
1 min
Una de les embarcacions que busca el caiaquista a Blanes

BlanesEls equips d'emergències estan buscant des d'aquesta matinada un caiaquista de 58 anys que es va perdre entre Blanes i Mataró. Durant tota la nit i aquest diumenge al matí s'ha pentinat la zona i s'ha aconseguit localitzar l'embarcació amb què es desplaçava l'home, a més de tots els seus estris personals, cinc milles mar endins a l'altura de Malgrat de Mar, però sense rastre d'ell.

El caiaquista va sortir aquest dissabte a primera hora de la capital del Maresme amb la intenció de fer una travessia fins a la capital de la Selva Marítima, on es preveia que arribés pels volts de les 4 de la tarda. L'home és expert en caiac i ja havia fet en diverses ocasions aquesta ruta. En veure que no arribava, el germà de l'home, que l'anava seguint per terra, va donar l'alerta als equips d'emergències, que de seguida es van posar a treballar.

Les feines de rescat les coordina Salvament Marítim i també hi col·laboren equips especialitzats de la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, a part de la Policia Local de Blanes.

stats