Busquen un nen de 8 anys desaparegut entre la Segarra i el Solsonès

El menor era en una casa de colònies quan se l’ha vist per última vegada

ARA
1 min
El dispositiu de l'operatiu de recerca per trobar el menor.

BarcelonaEls equips d’emergències busquen un nen de 8 anys que ha desaparegut aquesta tarda entre la Segarra i el Solsonès. El menor era a la casa de colònies Casa Auró Natura de Llanera, al terme municipal de Torà, quan se l’ha vist per última vegada. L’avís de la desaparició s’ha donat a dos quarts de quatre d’aquesta tarda.

Dotze dotacions terrestres dels Bombers amb efectius dels Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals i les ADF continuen amb el dispositiu de recerca aquesta nit. Els equips es dediquen a resseguir per terra els camins de la zona on pensen que pot haver anat el menor, en un radi de mig quilòmetre al voltant de la casa de colònies, que és una residència especialitzada en l’atenció a la dependència i a la diversitat funcional. El Consell Comarcal del Solsonès ha informat que el menor té una discapacitat.

Les tasques de l’operatiu de recerca han comptat a la tarda amb dos helicòpters dels Bombers que s’han hagut de retirar per falta de llum quan s’ha post el sol. A la tarda els efectius tant aeris com terrestres s’han dedicat a buscar el nen en punts on s’hagués pogut amagar per jugar.

Tuit dels Bombers

El Consell Comarcal del Solsonès ha dit que la recerca amb persones voluntàries es reprendrà aquest dimarts al matí. De fet, els Bombers han assegurat que el volum de participants en la recerca "és més que suficient" de moment perquè sigui eficaç i no cal més suport.

stats