Societat 24/01/2014

Busquen el 'violador del cúter' a Barcelona

Ara
1 min

Barcelona.Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana busquen un jove que estaria relacionat amb almenys tres agressions sexuals comeses durant l'últim mes a Barcelona, als districtes de Gràcia i Horta-Guinardó.

Segons va avançar El Periódico, l'agressor hauria atacat les seves víctimes amenaçant-les amb un cúter. La policia no ha donat cap informació oficial sobre el cas, però disposa de la descripció física del delinqüent, que ha distribuït entre les comissaries. Es tracta d'un jove d'uns 20 anys, prim i de baixa estatura, amb cabells foscos i curts, segons van informar fonts pròximes al cas. La imatge es va fer arribar dimecres als agents dels dos cossos i es va distribuir entre les patrulles de seguretat ciutadana que recorren els carrers de la ciutat.

La primera de les agressions, segons va publicar el rotatiu, es va produir el 22 de desembre passat, quan una noia va ser assaltada per l'esquena als voltants de la zona de Penitents, al nord del barri de Gràcia. El jove la va intentar forçar en un portal, tot i que va acabar fugint gràcies a la presència d'un veí.

El segon assalt va tenir lloc l'1 de gener passat al barri del Guinardó, quan el jove hauria atacat una noia que havia baixat a comprar tabac. La va empènyer a un passatge on la va agredir sexualment, després d'amenaçar-la amb un cúter.

Sobre la tercera agressió no ha transcendit cap informació, però sí va fer créixer l'alarma de la policia, que ha posat també en alerta la Guàrdia Urbana.

stats