SOCIETAT
Societat 04/12/2011

Detinguts tres homes per robar més de 1.400 metres de cable de coure al Baix Penedès

Els robatoris van desmantellar la xarxa telefònica i van deixar incomunicats veïns de Calafell, el Vendrell, Santa Oliva, Albinyana i Sant Vicenç de Calders

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos han detingut tres persones pel robatori de cable telefònic de coure al Baix Penedès, on durant el mes de novembre s'havien denunciat cinc furts a municipis de la comarca. Les accions dels lladres van causar greus problemes als residents de les poblacions de Calafell, el Vendrell, Santa Oliva, Albinyana i Sant Vicenç de Calders, que van quedar incomunicats i sense internet. Els detinguts estan acusats d'un presumpte delicte de furt i desordres públics. Tenen 28, 34 i 52 anys, dos d'ells són veïns del Vendrell i el tercer és d'Igualada. En total havien sostret 1.410 metres de cable de coure.

Els lladres actuaven sempre de la mateixa manera. Pujaven al pal de la línia de telefonia, tallaven el cable i el despenjaven. Després el cremaven per quedar-se únicament amb el coure i, d'aquesta forma, poder-lo vendre. Després de declarar davant el jutge, els tres homes han quedat en llibertat amb càrrecs.

stats