Societat 01/07/2014

Massa èxit i sense permisos: ajornada la caravana femenina per als solters de Castellbò

Els impulsors de la iniciativa l'emplacen a un cap de setmana del mes d'agost

Acn
2 min
Tres dels impulsors de la idea de la caravana de dones a Castellbó, amb l'impulsor Ferran Cusidó (dreta) / ACN

La Seu d'UrgellEs pot morir d'èxit o bé estar a punt de fer-ho. I això és justament el que ha passat amb la caravana de dones organitzada per vuit solters de la vall de Castellbò (Alt Urgell). Estava prevista per al 5 de juliol, però ha quedat suspesa perquè no s'han demanat els permisos que es requereixen per organitzar una festa amb tanta gent. I és que la resposta de les dones ha superat totes les expectatives: unes 250 han respost afirmativament a la crida que els solters van fer a través de Facebook. El grup d'homes, que no preveia tanta afluència, no va demanar els permisos pertinents i ara ja no hi ha temps d'aconseguir-los. Però la iniciativa no s'anul·la: queda ajornada per a un cap de setmana d'agost que en breu anunciaran.

El responsable del grup de solters, Ferran Cusidó, ha explicat que ara han de fer "la paperassa i els permisos", que requereixen uns 15 dies, i que s'han de portar mossos d'esquadra, ambulància, lavabos públics i "una sèrie de serveis que no tenim al municipi".

La vall de Castellbò va sortir per diferents mitjans de comunicació a principis de maig quan un grup de vuit solters que hi viuen van anunciar que volien fer una caravana de dones "sexualment actives" per tal de trobar parella i repoblar la vall.

Els requisits necessaris per acudir a la caravana, segons van publicar el grup de solters a les xarxes socials, eren: "dones atractives i actives, sanes, que els agradi la natura, que portin bon rotllo, i sobretot que siguin sexualment actives". A més demanaven que "sàpiguen canviar les sabates de tacons, minifaldilles i maquillatge per unes sabates de muntanya, texans i un forro polar".

Cusidó ha confirmat que "tot segueix igual", però que "la iniciativa ha crescut tant, ha sortit a tots els mitjans de comunicació, que ara necessitem una infraestructura amb la qual no comptàvem". En aquest sentit ha afegit que "la iniciativa segueix endavant, i ja hi ha més de 250 persones interessades".

stats