Un català de 34 anys, condemnat per "palpar i grapejar" el cul d'una noia el primer dia de 'sanfermines'

El jove ha pagat una multa de 2.880 euros i 500 euros a la jove pels danys morals

Un jove ha estat condemnat a pagar una multa de 2.880 euros per abusos sexuals a una noia en un judici ràpid que s'ha celebrat aquest divendres a Pamplona. Els fets van passar durant la tarda de dijous, en el primer dia de 'sanfermines'. És la primera condemna de les festes d'aquest any, en què la vigilància s'ha incrementat després de la polèmica de l'any passat, en què cinc joves van violar una noia durant les festes. 

L'acusat, un català de 34 anys, ha reconegut haver "palpat i grapejat" el cul d'una jove en un bar del carrer Olite de Pamplona. Dos agents de la Policia Foral que estaven fora de servei van detenir el jove i van informar que l'acusat havia fet almenys dos tocaments més.

A més de la multa, les parts han acordat que el jove aboni 500 euros a la víctima, en concepte de responsabilitat civil pels danys morals causats. La sentència és ferma perquè és un acord entre les parts, de manera que el jove no presentarà recurs. 

A banda d'aquesta agressió, una altra dona ha presentat una denúncia per tocaments, tot i que encara no s'ha produït cap detenció per aquest cas. Totes dues denúncies les ha fet públiques la Junta Local de Protecció Civil, que reuneix cada matí d'aquesta setmana de festes l'Ajuntament de Pamplona, la conselleria d'Interior i la delegació del govern espanyol, i que serà l'encarregat de canalitzar la informació d'aquests successos. 

Més continguts de