Societat 13/03/2014

Cita internacional de podologia a Barcelona

La capital catalana acull la trobada anual del sector, que reunirà uns 700 professionals de tot el món

Ara
1 min

BarcelonaBarcelona acollirà, els propers 14 i 15 de març, les XX Jornades Científiques de Podologia, la trobada científica anual que reuneix uns 700 podòlegs de Catalunya, Espanya, Portugal, França, Itàlia, i altres experts del sector de tot el món. La cita, que tindrà lloc al World Trade Center, coincideix amb el 25è aniversari del Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya –que va ser pioner a Espanya–.

"Enguany és especial perquè celebrem els 25 anys de creació d'un col·legi recent però que confirma que la podologia és indispensable en el camp sanitari. Es tracta de fer pinya, i les jornades són una ocasió única per debatre els darrers avenços en tractaments i exploracions sobre la salut del peu"– comenta el president del Col·legi Oficial de Podòlegs, el Sr. José Manuel Ogalla.

La inauguració de les jornades serà divendres, 14, a les 10.30 del matí. Serà el tret de sortida de diferents taules rodones de debat i 'workshops' que exposaran les darreres novetats tecnològiques del sector. Diferents eminències de la podologia centraran el debat en quatre temes centrals: la biomecànica i l'esport, la clínica del dolor, l'aplicació en tractaments làser, la dermatologia i cirurgia mínimament invasiva (CMI).

La trobada comptarà amb el Dr. Norman Murphy, podòleg americà considerat un dels millors experts en biomecànica, que aportarà les darreres novetats en aquest camp.

stats